Spenatomelett med salladslök och parmesan

, , ,

Godmorgon fantastiska läsare! Hoppas natten varit god och att ni har en härlig vecka framför er. Vi har preics vaknat upp på landet hos pappa och snart är det dags för frukost, dagens bästa måltid!

Men innan jag smiter iväg till frukostbordet så tänkte jag ge er veckans vegetariska middagstips som denna måndag blir en snabb spenatomelett med salladslök, tomat och parmesan. Gottigott!

Spenatomelett med salladslök och parmesanSpenatomelett med salladslök och parmesan (1 port)

Ingredienser
3 ägg
3 msk grädde
50 g spenat
5 körsbärstomater
1 salladslök
Lite parmesan

Gör såhär
Vispa ihop äggen med grädde och krydda med salt, svartpeppar och cayennepeppar. Hetta upp smör i en stekpanna och lägg i spenaten. Låt den fräsa så den blir mjuk och häll sedan på äggblandningen. Låt stek på låg/medelvärme så den stelnar men fortfarande är krämig ovanpå. Under tiden kan du strimla salladslöken och skära tomaterna i kvartar. Strö på lök och tomaten på omeletten och avsluta med att riva på parmesan.

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.