Därför ska du jobba med mig

Jag har drivit denna blogg sedan mars 2012 och professionellt sedan april 2016. Min stora passion i livet är mat och allt som har med matlagning att göra. Jag klurar ständigt på nya recept och vad jag ska hitta på härnäst i köket. Är du intresserad av att jobba med mig i form av ett samarbete eller annonsering på sandrasmatkrypin.se? Jag är momsregistrerad och innehar F-skatt och samarbetar gärna med relevanta företag och samarbetet ska självklart följa svensk marknadsföringslag. Pressprover kan jag ta emot men jag garanterar inte att jag skriver om produkten om vi inte kommit överens om något annat.

Mitt mål är att arbeta med seriösa och långsiktiga samarbeten där både jag och företaget gynnas av samarbetet och där vi stärker varandras varumärken. Förutom bloggen kan samarbetet innefatta publicering på någon av mina andra kanaler såsom Facebook och Instagram.

Typ av samarbeten

Jag är noggrann när jag ska inleda ett samarbete då det är viktigt för mig att vara trovärdig inför mina följare. Jag skriver endast om sådant som är relevant för mig och min blogg och på Sandras Matkrypin är det alltid tydligt när det handlar om ett samarbete. Vid betalda samarbeten skriver jag alltid ut överst i inlägget “I samarbete med..” för att tydliggöra för er läsare och jag vill vara transparent med det. Vid utskick jag får som jag skriver om nämner jag att “jag fått chans att testa den här produkten..” eller liknande. Som läsare kan du alltid vara trygg med att det jag skriver är formulerat av mig, är äkta och mina egna åsikter.

Jag är även medlem i Influencers of Sweden och stödjer uppropet #jagsmygerinte som verkar för en etisk och professionell bloggbransch där man ska kunna lita på vad man läser och känna sig trygg med att det är tydligt när det rör sig om samarbeten.

Jag samarbetar gärna med företag och genomför uppdrag där jag till exempel:

  • Skapar recept och/eller lagar, stylar och fotar mat
  • Bidrar med min matkunskap genom inspiration, krönikor eller annat relevant innehåll
  • Testar en produkt eller tjänst och skriver om denna (förutsatt att det är något jag själv gillar och vill skriva om och jag får formulera texten själv)
  • Marknadsföring i sociala medier
  • Andra liknande uppdrag som är relevanta för mig och bloggens innehåll.

Jag är givetvis öppen för förslag på uppdrag och samarbeten. Kontakta mig gärna på info@sandrasmatkrypin.se för mer information.

Upphovsrätt

Texter och foton som syns på bloggen är mina egna om jag inte angivit något annat. Om jag upptäcker att mitt material används någon annanstans utan mitt godkännande kommer jag att fakturera för detta. Självklart går det bra att kontakta mig om man vill låna recept, bild eller annat och jag kan då godkänna detta under förutsättning att det är tydligt att det kommer från mig.