Bananpannkakor med jordgubbar, nektarin och mandlar

Kolla in den här drömfrukosten! Alltså jag älskar bananpannkakor och kan man dessutom toppa med färska frukter och bär så blir det ju helt magiskt. För att ge det där lilla extra krämigheten och krispet så tillsatte jag även vaniljkvarg och hackade mandlar. Det här skulle jag gärna äta till frukosten varje dag i veckan!

  Bananpannkakor med jordgubbar, nektarin och mandlar

Bananpannkakor med jordgubbar, nektarin och mandlarBananpannkakor med jordgubbar, nektarin och mandlar (1 port)

Ingredienser
1 stor banan
2 ägg
1 msk fiberhusk

En näve jordgubbar
1 nektarin

Vaniljkvarg
Några sötmandlar

Gör såhär
Lägg en skalad banan i en bunke och mosa med en gaffel. Tillsätt äggen och vispa ihop med en gaffel. Tillsätt en nypa salt och fiberhusk och blanda. Låt stå ett par minuter så den tjocknar lite.
Hetta upp smör eller kokosolja i en stekpanna och klicka ut smeten till 4 pannkakor. Låt steka på medelvärme så de får ljusbrun färg på båda sidor. Servera med jordgubbar, nektarin, vaniljkvarg och hackade mandlar.

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.