Bananpannkakor med hallonkeso och mango

,

Efter några kalasiga dagar då David fyllt 30 och Noel 1 är det nu litelugnare i kalendern. En del fix under veckan och på fredag blir det semester! Det ska bli så härligt med 2 veckors ledighet tillsammans med David och Noel. Lyxigt!

Men innan vi drar iväg på dagens ärenden vill jag såklart ge er ett nytt recept. Denna gång faller det under frukostkategorin och det är en av mina favoriter: bananpannkakor! Den här varianten toppas med hallonkeso och mango. Mums mums!

Bananpannkakor med hallonkeso och mango

Bananpannkakor med hallonkeso och mango (1 port)

Ingredienser
1 stor banan
2 ägg
1 msk fiberhusk
En nypa salt

0,5 dl keso
1 dl tinade hallon
0,5 mango

Gör såhär
Mosa bananen med en gaffel och vispa ihop med ägg, fiberhusk och salt. Låt stå några minuter. Blanda ihop keso och hallon. Skala och skär mangon i tärningar.
Hetta upp lite kokosolja i en stekpanna och fördela ut smeten i små plättar och stek på medelvärme så de får fin färg på båda sidorna. Servera med hallonkeson och mangon.

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *